Re-intergratie

Re-intergratie

Het doel van Recommence is om een passende baan te vinden welk aansluit bij de kwaliteiten en mogelijkheden van de cliënt. Bij dit traject worden onze re-integratieconsulenten ingezet om de cliënt bij te staan. Wij zijn vooral gespecialiseerd in coaching en het bemiddelen van werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Recommence werkt niet met een standaard stappenplan. Door middel van een formule worden de mogelijkheden en behoeften van de cliënt vastgesteld. Aan de hand van deze resultaten wordt een op maat gemaakt traject opgezet die voor elk cliënt verschillend is. De cliënt krijg zo de hulp die nodig is, afgestemd op de individuele capaciteiten, mogelijkheden en behoeften. Door dit maatwerk is Recommence zeer effectief en worden resultaten binnen de kortste termijn geliasseerd.

Dit traject is met name gericht op:

  • Het inzichtelijk maken van kansen en daadwerkelijke (persoonsgebonden) belemmeringen van de klant.
  • Het verkennen van de arbeidsmarkt alsmede het aanboren en onderhouden van netwerken.
  • Het effectief inzetten van de presentatie en communicatiestijl.
  • Het verdiepen en versterken van de motivatie en het zelfvertrouwen.
  • Het schrijven van brieven en het voorbereiden van netwerk- en sollicitatiegesprekken, rekening houdend met culturele verschillen.
  • Evalueren van gevoerde sollicitatie- en netwerkgesprekken.

 

Recommence staat voor resultaat en gedrevenheid en met die houding helpen wij vele cliënten niet alleen bij het vinden van een passende baan, maar ook bij het verbeteren van toekomstperspectief. Recommence heeft een uitgebreid pakket van diensten in huis om re-integratietrajecten succesvol uit te voeren.

Ook beschikt Recommence over een uitgebreid werkgeversnetwerk. Ons werkgeversnetwerk is breed opgezet. Zo hebben wij onder meer kandidaten bemiddeld naar banen in de administratie, logistiek en warehousing, productie, techniek en bouw. Wij werken met verschillende werkgevers samen om onze klanten te begeleiden naar regulier, betaald werk.

MEER WETEN?

Neem contact op met onze recruiters
Neem contact met ons op
Purchase